10Bet Sportsbook Promotion


Betfair online kladionica

BetFair je vodeca exchange kladionica. Kada se kladite na nekom od Betting exchange sistema, poput BetFair itd. Vi se ustvari ne kladite protvi kladionice Vec protiv ostalih igraca.Betfair Vam omogucuje vece koeficijente za 10-20% u odnosu na lokalne i ostale online kladionice buduci da koeficijente postavljaju drugi korisnici, te ih isto tako mozete postaviti i Vi te biti kladionica

Sto je razmjena oklada ili betting exchange?

Razmjena oklada je, najjednostavnije receno, kladjenje protiv ostalih igraca umjesto protiv kladionica. Na samom pocetku nudi vam se izbor zelite li u ovom vidu kladjenja sudjelovati kao kladionica ili kao obicni igrac. U slucaju da se opredijelite za prvi izbor, preuzimate ulogu kladionice i nudite svoje koeficijente ostalim igracima. Ako zelite odabrati drugu opciju, ostajete u poziciji igraca, a na raspolaganju za kladjenje imate koeficijente koje su postavili drugi igraci. Ovaj nacin kladjenja usavrsio se na internetu.

Bonus Betfair Bonus kladionice

Bonus 20,00 EUR na prvi depozit Otvorite racun kod BetFair kladionice i napravite prvu uplatu. BetFair vam poklanja 100% bonusa na vasu uplatu do maksimalno 20 EUR.

Klikni ovde i posjeti kladionicu Betfair